Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


3 Mayıs 2010 Pazartesi

Sinangil



Sevgili Sinangil Dostları, Lezzet Ustalarıyla Buluşma projesi kapsamında yepyeni bir etkinlik ile siz değerli dostlarımız ile buluşuyoruz.


“Anneniz, Siz ve Sinangil” adını verdiğimiz yarışmada, annesiyle ve herhangi bir Sinangil ürünüyle birlikte çekilen ve Sinangil Facebook Hayran Sayfasına yüklenen fotoğraflar arasından en çok beğenilen 20 fotoğraf sahibi, Sinangil’in Anneler Günü’ne Özel Hediye Kolisi’ne sahip olabilecek.


Yarışmaya katılmak için; Annenizin, Sizin ve Sinangil’in bulunduğu fotoğrafınızı Facebook’ta bulunan Sinangil Hayran Sayfası’na yüklemeniz yeterlidir.


Kurallar:

1. Yarışmaya katılacak fotoğrafların 9 Mayıs saat 23.59’a kadar Sinangil Facebook Hayran Sayfası’na yüklenmiş olması gerekmektedir.


2. Fotoğraf eklemede herhangi bir sınır yoktur. Dilediğiniz sayıda fotoğraf ekleyebilirsiniz.

3. 9 Mayıs 23.59’a kadar yüklenen fotoğraflardan en çok beğenilen 20 fotoğrafın sahipleri Sinangil Anneler Günü Özel Hediye Kolisi kazanacaklardır. Tüm dostlarımıza sağlıklı ve afiyetli günler diler, “Anneniz, Siz ve Sinangil” yarışmasında başarılar dileriz.


Yarışmayı çevrenizle paylaşarak, yarışmaya katılan dostlarımızın kazanma şansının artmasına katkıda bulunabilirsiniz.

3 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Annesi olmayanlar ne yapacak.Anneler gününü sevmiyorum.Bende anneyim ama içim hep buruk.Herkese başarılarr..Sevgilerrr.Öptüm....

Sevil Şahin dedi ki...

katılacak olan arkadaşlara başarılar

pelince dedi ki...

Yarışma güzel,hediyelerde ağızlara layık:))

Blog Widget by LinkWithin