Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


5 Mayıs 2010 Çarşamba

Bahara da Herkese de Merhaba Buluşması

Evet bahara merhaba dedik ama amaç birbirimize merhaba demekti.Çok da güzel oldu.Sanki kocaman bir aile ve bu ailenin bireylerinin herbiri adeta pazar günü uyumak yerine koşarak ve canı gönülden bir istek ve samimiyetle bir araya geldik.Oh ne de güzel yaptık yedik içtik ama en çok da sohbet ettik o kadar konuştuk ve güldük ki zaman nasıl geçti hiç anlamadım.Sevgili Benhurum ve Sağlıklı Mutfağım sayesinde gerçekleşen bu toplantıda arkadaşlarım o kadar mükemmel bir organisazyon yapmışlardı ki.Bizi çok güzel ağırladılar.

Mekana her gelen kişi için çığlıklar atıldı aaaaa sen o musun ?nidaları arasında kucaklaşmalar öpüşmeler.Sanki yıllardır görüşemediğimiz arkadaşımızla karşılaşmış gibi.Hiç üşenmeden evde kekler,börekler yapılmış oralara kadar taşınmış ikram edildi.Neden bu zamanda bu kadar ben merkezli bir dünyada bu zahmete girilmiş tabiki dostluk adına.Yapanların ellerine sağlık hepsi birbirinden güzeldi.Bu arada Balparmak ve Kotanyı bize güzel ikramlarda bulundu.Sağolun varolun.Hediyeleşme etkinliği yapıldı.Çok ama çok keyif aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.


Her zaman dediğimi yine diyeceğim işte iyi ki bu blogumu açmışım,iyi ki bu arkadaşlarımla tanışmışım.Benim bu blog işinden hiç bir ticari kaygım yok öyle bir amacım yok.Tek istediğim keyif almak güzel paylaşımlarda bulunmak ve siz arkadaşlarımla güzel şeyler paylaşmak iyi ki hepiniz varsınız.

14 yorum:

İnci Yemek dedi ki...

Gülercim iyiki bloglarımızı açmışız iyiki yolumuz burada kesişmiş:)seni tanıdığıma gerçek dünyada da arkadaşım olduğun için
mutluluğum tarif edilemez.çok öpüyorum canım..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ne güzel yapmışsınız. Hepinizin yüzünde neşe ve mutluluk. Blokların böyle güzelliklere neden olacağını kim bilebilirdi. Artık, ailelerimizi merak ettiğimiz gibi birbirimizi merak edip, sevincimizi , hüznümüzü paylaşmak çok güzel.
Sevgiyle kal.

Behiye Sönmez dedi ki...

İnci ablacığımın söylediklerine katılıyorum,tekrar görüşmek dileğiyle:)

Saglıklımutfak dedi ki...

Gülercim seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum . ilk misafirimizdin. İyi ki gelmişsin canım çok teşekkür ederim öperim yanaklarından. tekrar görüşmek üzere :)

Benhurum dedi ki...

Gülerciğim sende iyiki aramızdaydın ve iyiki geldin ayaklarına sağlık seni tanıdığıma inan bende çok mutlu oldum sizlerin böylesi keyif aldığınızı duydukça yaptığımız iş ve verdiğimiz emekler yerini layıkıyla bulmuş diye düşünüyor daha da büyük haz duyuyoruz:)) Seninde dediğin gibi ne mutlu hepimize ki ticari amaçlar için değil böylesi harika dostlukları bulmak için açtığımız bloglarımız amacına ulaşıyor her geçen dün daha da katlanarak:) sevgiyle ve sağlıkla kal tatlım tekrar görüşebilmek dileğiyle...

sarımutfak-hande dedi ki...

gerçekten ne güzeldi hem güldük hem tıkındık ne zor hayatımız var değilmi şekerim ya:)))) onu ye bunu ye:))))

Gönül dedi ki...

gerçekten çok güzeldi...mide fesatı geçirecektik o gün:))))) seni görmekte güzeldi hayatım...öpüyorum sevgilerimle

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canım gülerimmmm,
seni orda görünce gözlerim parladı inan:))))acayip sevindim,üzülmüştüm gelemiyorsun diye:( harika bir süpriz oldu bana:))çok çok kocaman seviyorum seni:)
öptümmmmm canımmmm

nurşen dedi ki...

Tebrik ediyorum valla,bu buluşmalara bayılıyorum ben.Ne güzel yapmışsınız.Daha nice buluşmlara diyorum.
Sevgiler

pelince dedi ki...

Şahanesiniz vallahi,ne güzel bir gün olmuş.. gülen yüzlerinizi görmek şahane...
afiyetler olsun..

keyfiniz daim olsun..

Öpüyorum..

Cahide dedi ki...

Maşaallah canım ne iyi etmişsiniz.Çok eğlenmişsiniz belli.
canım unuttuğum için değilde bu aralar fazla uğrayamadım.Aklına birşey gelmesin canım.
Muhabbetle,sevgiyle kal...

Sevil Şahin dedi ki...

canım ablam evet haklısın malşesef fazla konuşamadık ama olsun yüzünü gördüm ya bile yeter bana
kocaman öperim seni
umarım en yakın zamanda tekrar görüşürüz

fiko-yağız mutfakta dedi ki...

Anneler gününüz kutlu olsun .... Sevgilerimle

MAVİ TUTKU dedi ki...

Kalabalık olunca yine biraz kim kimdi anlayamadık ama herşeye rağmen çok güzel bir gündü gerçekten. Ayşen hanım Hilal hanıma birkezde burdan teşekkür ediyorum.

Blog Widget by LinkWithin