Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


12 Şubat 2010 Cuma

BİRDEN FAZLA SEVGİLİM VAR


14 Şubat sevgililer günü çevremdeki herkeste bir hararet bir hareket şaşıyorum.Böyle günlere karşı değilim ama çok da taraftar olduğumu söyleyemem.Karşı değilim çünkü sevgisini her zaman dile getiremeyenler için bir fırsat belki ya da sevildiğini her an duymayanlar ve hissetmeyenler için bir lütuf belki de.Bir de sevgili sadece eş midir erkek ya da kız arkadaşmıdır?Eşin ya da sevgilinin yanında sevgiliniz çocuğunuz olamaz mı ya da anne baba,kardeşiniz ya da her derdinizi rahatça paylaştığınız bir arkadaşınız.Ya da daha ilerisi.Evet itiraf ediyorum benim birden çok sevgilim var.
aslında çiçek böcek derken polyanna da değilim aksine daha önce de yazdığım gibi biraz fazlaca karamsarım bile.Ama önceliklerim var hem de çok önem verdiğim özel birgün olmasa da sadece içinden geldiği için bir buket çiçekle çıkagelen babanga durmadan yanağımı okşayan,öpen bana aşkım
diyen çocuklarım,benim çok ama çok mutlu ve rahat olmamı isteyen Allah uzun ömür versin annem babam,aynı duyguları taşıyan kardeşlerim,beni gerçekten samimi olarak sevdiğine inandığım arkadaşlarım var.Onların hepsi benim için birer sevgili.Özel bir gün olmadığında da sıcacık sevgisini hissettiren içinizi huzurla dolduran herkes bir sevgili.
Tabi ki böyle günler olsun ama sevgi varsa bana göre bunu karşı tarafa hissettirmek için özel bir gün beklemeyin nefes aldığımız,sağlıklı olduğumuz hergün zaten çok özel seni seviyorum demekten haya etmeyin bu iki kelime kadar güzel bir cümle bilmiyorum insanın içini ısıtan ve benim içimde bu cümleden o kadar çok var ki bitmeyen aksine söyledikçe çoğalan.

10 yorum:

CAHİDE dedi ki...

Haykırıyorum,bu günlere kar-şı-yım!
birileri atmış ortaya bir ...,cümle alem peşinden gidiyor.Bu benim lugatımda yazmaz kardeşim.ben bunu bilir,bunu söylerim...

paşakızı mutfakta dedi ki...

Aynen katılıyorum.Güzel paylaşım olmuş.Sevgiler bıraktım.

pelince dedi ki...

Sevgililer gününü seviyorum,ne biliyim her yer kalpli filan görünce hoşuma gidiyor :) ama sırf o gün hediye alınmamalı tabii,hele çiçek... beklenmedik bir anda gelen bir demet papatya bile her şeye bedel... sevgililerimiz biter mi hiç.. çocuklar en başta geliyor :)bora bana resim yapmış mesela,özgürde balon almış kalpli(sokakta promosyon dağıtıyorlardı) :))

Narince dedi ki...

Al benden de o kadar ablacığım, bana bi uğrarsan orada anlatmışım meramımı. Öpüyorum.

Narince dedi ki...

Sen bana Ankaralım deyince bir hoş oldum, evladını özlediğini hissediyorum. Zordur muhakkak, duygulanıyorum. Umarım okulunu güzelce bitirir de bir an önce kavuşursunuz.

CEMİLECE LEZZETLER(CEMİLE OKŞAR) dedi ki...

Canım çok güzel bir paylaşım olmus. Sevgilerinin daim olması dileklerimle..
Sevgiler.
Cemile..

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

benim için inan her gün sevgi günü:)
çiçeği, börtü böceği,eşimi, yavrumu, ailemi,arkadaşlarımı evimi herşeyi seviyorum ben:)))sevgimizi belirli günlere saklamamalıyız kesinlikle.eşim mesela arabasını yıkatmaya gidip de elinde çiçeklerle gelince inan içim içime sığmıyor.güzel olan bu işte...her an hatırlanmak:)))

çok güzel bir yazı olmuş gülerimmmm
en kocamanından öpüyorum:)))

balböcükleri dedi ki...

ticari bir gün de diyebiliriz sevgilier günü için.gönüller bir olsun

İnci Yemek dedi ki...

Kendimcem:)canım çok güzel yazmışsın ben bu aralar geç kalıyorum yorumlara bağışla canım :))allah eksik etmesin misafirlerim çok bu aralar en sevdiğim bloguma vakit ayıramıyorum sizleri hep merak ediyorum aslında:))ben de çok anlamayanlardanım sevgililer gününü:))ülkemdeki kutlamasını kesinlikle ticari olduğunu düşünüyorum,hesaplı bir şeyler bulmuşsam alıyorum bu furyada:)))
hediyeleşmek için bizim kandillerimiz ,bayramlarımız var.Biz müslümanlar gençlerin hemen evlenmesinden yanayız zaten:)) sevgimizi her daim gösteririz safsatalara ihtiyaç yok:))benim ailem ve çevremdeki insanlar ve hatta iyi yazıştığım
sanal dostlarım hiç prim vermezler bu güne:))
kocaman öpüyorum canım..

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

hu huuu kimse varmııı:)))
özledik bu güzel bloğun sahibini:)

Blog Widget by LinkWithin