Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


21 Ocak 2012 Cumartesi

Maggi,Eks ve Blogcanlar ile Lezzetli Bir Gün

Herkese keyif ve huzur dolu bir cumartesi akşamı dilerim.Ev halkı Fenerbahçe maçına kilitlenmiş vaziyetteyken ben de Blogumda şöyle bir gezinti yapayım dedim.Zor ve sıkıntılı bir haftadan çıktım.Çok ama çok üzgünüm.Ama inşallah geçecek.İş yerinde sıkıcı ve stres dolu bir haftadan sonra,şöyle sakin bir hafta sonu geçirmek üzere saatimi kurdum.
Yılbaşı sonrası,geçen yılbaşı gecesini biz Eks Mutfak'ta Maggi'nin sponsorluğunda tekrar kutlamış gibi olduk.Çok ama çok keyifli bir gündü.Sevgili arkadaşım Yasemin'in daveti üzerine toplandık.




Yasemin,söylediğinde toplantının şekli o kadar hoşuma gitti ki.Davet ettiği blog sahipleri, okuyucuları ile buluşacaktı.Duyurular yapıldığından itibaren,isteyen herkes istediği bloger ile yemek yapmak adına niçin onunla yemek pişirmek istediğini yazacak ve seçilen arkadaşlar bu güzel ortamı yaşama fırsatı bulacaktı.Düşünce çok ama çok güzeldi.Ortam da öyle.Zaten hep söylüyorum,bu tür etkinlikler çok keyifli oluyor diye.Hem bir beyin fırtınası yaşanıyor,hem de keyifle yemek yapıp afiyetle yeniliyor.



Yılbaşı atmosferini yaşatan çok güzel bir masa hazırlanmıştı.Renkler muhteşemdi.Mutfak,tencere ,tava,tarifler,malzemeler hazırlanmış misafirlerini bekliyordu.Ben de tanıştığım için çok mutlu olduğum ve bundan sonra da sıkça görüşme arzusunda olduğum sevgili Filiz Çatalkaya Orhan ile birlikte yemek yaptım.Sağolsun güzel bir yorum yazmıştı adımın altına.Kendisi Filizza adı ile el emeği ürünler satıp pazarlayan çok marifetli bir bayan.



İlk tarifimiz Kış çorbasıydı.Gerçekten soğukta insanın içini ısıtan,son derece doyurucu,besleyici,pratik bir çorba.Tariflerini en yakın zaman da vereceğim.



Arkasından Körili Elma ve Üzümlü Tavuk Salatası



Sebzeli ve Tavuklu Noodle yaptık.Hepsi birbirinden lezzetliydi.Ama birlikte öyle bir ortamda yemek yapmanın keyfi zaten ancak yaşanarak bilinebilir.




Gecenin mutlu sonu buydu.Noktayı,üzerine dondurma koyup yana yana yediğimiz Hot Chocolate Sufle ile koyduk.



Bu etkinliği düzenleyen Maggi'ye,bizi çok güzel ağırlayan Eks Mutfağa ve davet eden Yaseminciğime çok teşekkür ederim.



Güzel ve keyifli bir pazar geçirmeniz dileğiyle...............

5 yorum:

Ferkay dedi ki...

Eh sizlere afiyet olsun bizlerde tarifleri bekliyoruz Gülercim..
Sevgiler..

u.aydin dedi ki...

guzel bir etkinlik olmus anlasilan.sevgiler.

Hayattan Azıcık dedi ki...

Çok şanslısınız ne kadar güzel böyle etkinliklere katılabiliyorsunuz.

Bu sene 17 Ocak - 17 Şubat tarihleri arasında ikincisini düzenlediğim Ben Buldum! etkinliğine iştirak etmeniz beni çok mutlu edecektir.

Hem aramıza katılan yeni bloglar hemde koca bir seneye bir sürü kendi tarifini sığdıran bloggerların tariflerini şimdiden merak ediyor ve bu etkinliğin bloğumda en çok tıklanan tariflere sahip olduğunuda belirtmeden geçemeyeceğim

Blogu olan arkadaslarin bana link atmalarini blogu olmayan arkadaslarin bana tariflerini bir resim ile birlikte mail atmalarini rica ediyorum...

hayattanazicik@gmail.com

Fransali Gelin dedi ki...

Ne mutlu size :) çok guzel geçmistir eminim :) Afiyet bal olsun

sevil şahin dedi ki...

Harika bir gündü canım ablam seni görmek ve sohbet ise bambaşkaydı..

Blog Widget by LinkWithin