Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


28 Şubat 2012 Salı

SILVERLINE İLE EN BAŞARILI FIRIN YEMEKLERİ YARIŞMASI”

Hayırlı akşamlar,bir iş günü daha geride kaldı.İşimizi yaptık evimize geldik.Dışarısı buz gibi,arada kar atıştırıyor.Bu sene kışa doyduk resmen.Evde olanlar için güzel manzaralar oluşuyor fakat dışarıda olanlara Allah yardım etsin.

Geçen hafta sonu SILVERLINE etkinliği için güzel bir davet aldım.Hep diyorum ya bu etkinlikler,kuralınca yapılırsa,bence çok faydalı oluyor.Hem ürünü tanıyor,hem bir araya gelip hoş sohbetler ediyoruz.Sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar.Güler yüz olan yerde hep güzellik olur ya.Son derece güzel bir etkinlik oldu.
Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'nin kurucusu sayın Gülhan Kara'nın katılımıyla olay daha bir hareketlendi,güzelleşti.Gülhan Hanım çok tatlı,çok samimi.Elleri ile bize Ispanaklı Kiş ve Elmalı Pay yaptı.

Ispanaklı kiş muhteşemdi.Elmalı Payın pişerken verdiği koku bile yeterliydi.

Bu arada SILVERLINE 1 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında,güzel bir yarışma düzenliyor.En Başarılı Fırın Yemekleri yarışacak.Herkese açık,katılamayı düşünenler için ayrıntı aşağıda, bilginiz olsun.

SILVERLINE İLE
“EN BAŞARILI FIRIN YEMEKLERİ YARIŞMASI”
BAŞLIYOR

Birbirinden şık tasarımları ile mutfakta hanımların gönlünü fetheden Silverline,
şimdi de “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” ile mutfaklardaki kahramanların lezzetlerini paylaşıyor.

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline’ın sponsorluğu ve Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi’nin katkıları ile bu sene ilki düzenlenen “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” başladı.

Mutfakta kendine güvenen, özellikle fırın yemekleri konusunda “en iyi benim” diyen, özgün ve yaratıcı tarifler üretebilen herkesi www.facebook.com/SilverlineAnkastre adresi üzerinden kendi tariflerini paylaşmaya bekliyoruz.

1 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında Silverline’ın facebook sayfası üzerinden toplanacak başvurular Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirilecek. Finalist olarak seçilen 10 yarışmacı, tariflerini Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesinde birebir uygulayarak büyük ödülleri kazanmak için yarışacak.

İlk 3’e giren finalistlerin birbirinden şık ödüller kazanacağı yarışmada; Birinci SLV 240 fırının; İkinci AS 126 F ocağın; Üçüncü ise Crystal Line Inox aspiratörün sahibi olacak.



Detaylı Bilgi İçin:

Silverline Ankastre Mutfak Ürünleri BPM Look Halkla İlişkiler
Başak Menteş Burçin Beyenal
Basak.mentes@silverline.com.tr burcin@bpmlook.com
Tel: 0 212 484 48 00 Tel: 0 212 241 08 02

3 yorum:

Aycan dedi ki...

Çok güzel bir etklinlik olmuş gerçekten.Yarışmada herkeze başarılar diliyorum.Ben aynı zamanda SILVERLINE merzifon fabrikasında satınalmada çalışyorum.

Selamlar;

Tümay dedi ki...

Hadi bakalım gelsin tarifleeerrr:)

SELİN ♥ Lezzet Günlüğüm dedi ki...

Elmalı payın görüntüsü bile yetiyor, kokusunu tahmin bile edemiyorum..

Blog Widget by LinkWithin