Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


6 Nisan 2009 Pazartesi

Adını Bilen Lütfen Söylesin

Bu blogu açalı daha çok az bir zaman olmasına rağmen çok güzel şeyler yaşıyorum.Hayatıma hareket geldi diyecem ama yanlış bir cümle olacak.Çünkü zaten çok hızlı bir tempoda yaşıyorum.Değişik bir renk geldi demek belki daha doğru olur.Hatta bazı arkadaşlarım blogumu duyduklarında delimisin sanki az şeyle uğraşıyormuşsun gibi bir de ona nasıl zaman ayıracaksın dediler.Ama ben herzaman ki inatçılığımla bu blogu açtım .Şimdiye kadar ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama burada içimden geldiği gibi birşeyler yapmaya ve yazmaya çalışıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.Yeni bir tarif koyduğumda,ona ait yorumları okuduğumda insanlarla yüzyüze olmasa da kalpten birşeyler paylaşıyor olmak acayip keyif veriyor.Herkese yorum yazan yazmayan beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkür ediyorum.Sağolun varolun.Oh sefam olsun iyiki blogumu açmışım.
Bu arada bu gördüğünüz çiçek benim balkonumda ikamet eder ve her sene bir kez mart sonu nisan başı bu muhteşem görüntüyü gözlerimize sunar.Ama ben onun adını bile bilmiyorum.Bir bilen varsa ve yazarsa çok ama çok memnun olurum .Çünkü her gören adını soruyor ben artık bilmiyorum demekten yoruldum.

5 yorum:

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Çook güzel açmış, çok da renkli ama gerçekten adını bilmiyorum :)Çiçekçilere resmini gösterirsen eminim sana yardımcı olurlar. B öyle güzel bir çiçeğe sahip olduğun için de çok şanslısın. Maşallah diyeyim nazar değmesin :)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

çok çok çok güzel bir çiçek...iyi enerji veriyor:)
adı zeynep olsun dermişim:)

öpüyorum canım

Adsız dedi ki...

bence bu çiçeğin adı cimbom çiçeği olsun sevdiler

Unknown dedi ki...

Güzel bayanlar güzel yorumlarınıza teşekkürler.Ferzan'cım senin önerin ailede pek tutmadı.Hatta bu talep üzerine çiçek evden uzaklaştırılma konusunda onaya açıld.O nedenle isimsiz olarak kalması çiçeğin geleceği açısından daha hayırlı olacak :)

Adsız dedi ki...

mrb adı frezya..adanada arpa zambağıda deniyor en sevdiğim çiçek mis gbi kokar

Blog Widget by LinkWithin