Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


8 Şubat 2011 Salı

KAHVE DÜNYASI'NDAN, SEVGİLİNİZ İÇİN ÇOK TATLI SÜRPRİZLER

“Sevgilim için…”
KAHVE DÜNYASI, SEVGİLİNİZ İÇİN ÇOK TATLI SÜRPRİZLER HAZIRLADI!

Kahve Dünyası, Sevgililer Günü’nde aşkını ifade etmenin en tatlı yolunu arayanlar için nefis çikolata ve pastalar hazırladı. Kalp şeklindeki görüntüleriyle aşkı anlatan, enfes tatlarıyla mutluluk veren bu özel hediyelerle sevgilinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.
Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta sevgilisine nasıl bir hediye alacağını düşünenlere en tatlı önerileri sunuyor: Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan kalp çikolatalar, “Sevgilim için” pastası ve elbette pasta ile çikolatanın yanında içilecek güzel bir kahve…
Sütlü veya bitter seçenekleriyle sunulan kalp çikolataları; mor rengi ve özel tasarımıyla son derece şık gözüken "Sevgilim için…" kutusunda alabilirsiniz. Kalpli çikolatalarla doldurulmuş bu güzel “Sevgilim için” kutusunun fiyatı 30 TL. “Sevgilim için” kutusunu kalp çikolatalarla birlikte, sevgilinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz istediğiniz çikolata çeşidiyle doldurabilirsiniz. Eğer aşkınızı en iyi nefis bir pastanın ifade edeceğini düşünüyorsanız; Kahve Dünyası’na mutlaka uğramalısınız. Çünkü “Sevgilim için” pastaları tam size göre… Kalp şeklindeki görüntüsü ve leziz çilekleriyle aşkınıza tat katacak olan “Sevgilim için” pastasına sevgiliniz bayılacak!Kahve Dünyası tüm aşıkları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü birlikte kutlamak için mağazalarına bekliyor.


2 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Kahve Dünyasına aşkolsun ama, benim sevgilim yok mu:(( ben de isterim bu güzellerden.

kalpkurabiye dedi ki...

ablacım sahiden çok güzel bir hediye:)
herkim olursa olsun mutlu olur:)

Blog Widget by LinkWithin