Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


3 Ağustos 2011 Çarşamba

Lezita Piliç Yaprak Döner

Ramazan sofralarının
sağlıklı ve pratik lezzeti:
Lezita Piliç Yaprak Döner

“Hayatın Lezzeti” sloganı ve birbirinden lezzetli ürünleri ile hayata
lezzet katan Lezita’nın Piliç Yaprak Döner ürünü, gerek lezzeti gerekse
pratikliği ile Ramazan ayı boyunca hem iftar hem de sahur sofralarının
vazgeçilmezi oluyor. Hem dondurulmuş hem de taze şekilde satışa sunulan ve
sadece 4 dakikada servise hazır olan Lezita Piliç Yaprak Döner,
ister pilav üstü ister porsiyon olarak ya da lavaş arasında ikram edilebiliyor.

Piliç göğüs fileto etinden hazırlanan Lezita Piliç Yaprak Döner, Ramazan ayı boyunca hem aile hem de misafirler ile birlikte buluşulan iftar ve sahur sofralarına sağlıklı ve pratik lezzeti getiriyor. Lezita Piliç Yaprak Döner, fırında 180°C 4 dakikada ya da önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada 4– 6 dakika ısıtarak servis yapılabiliyor. Dileyenler pilav üstü dileyenler sebze veya salata ile birlikte porsiyon olarak dileyenler de lavaş ya da pide arasında sofralarını, Lezita Piliç Yaprak Döner ile süsleyebiliyor. Lezita Piliç Yaprak Döner, Ramazan sofralarını hem sağlıklı hem de pratik ve farklı bir lezzet ile taçlandırmak isteyenlerin ağzına layık bir alternatif oluyor.
Lezita Piliç Yaprak Döner, piliç dönerin nefis tadına sahip olması için kalitesi Lezita tarafınca onaylanmış tedarikçilerden alınan süt, yoğurt, baharat, soğan ve salça ile hazırlanan özel sosta bir gece dinlendiriliyor. Usta eller tarafından itina ile sarılıyor ve geleneksel tada ulaşması için klasik döner ocaklarında yavaş yavaş pişirilerek kesiliyor. 300 gramlık tabaklı ambalajlarda, hem donuk hem de taze olarak satışa sunuluyor.

Lezita’da neler yok ki?
Hayatın Lezzeti Lezita, Türkiye’de yem sektörünün öncü ve lider kuruluşu ABALIOĞLU güvencesiyle 2006 yılında tüketicisiyle buluştuğundan bu yana ülkemizin en büyük ve modern tesisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Lezita, yemden damızlık yumurta ve civciv üretimine, sözleşmeli yetiştiricilikten et üretimine kadar tam bir entegrasyon içinde çalışan ABALIOĞLU Grubu’nun kalite, yenilikçilik ve güvenilirlik anlayışını yüzde 100 yansıtıyor. Hayatın lezzetine lezzet katmayı, insanların yaşam kalitesini yükseltirken, aynı zamanda hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Lezita, taze piliç etinden pratik ürünlere, dana eti ile üretilen şarküteri ürünlerinden yumurtaya kadar tüm ürün kategorilerinde kaliteye, doğallığa ve lezzete odaklanıyor.

1 yorum:

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Gülercim; bu ürün benim de kurtarıcım. Oğlum için yani. Çocuk her iki saatte bir beslenmek istiyor:)) Eeee genç tabii..Lavaşımı kendim yapıp arasına katıveriyorum, veya pilav üstü, makarna yanı, yanına patates kızartmasıyla, püreyle..Her şekilde nefis oluyor. Sevgiler canım benim, iyi ramazanlar..

Blog Widget by LinkWithin