Yeni Adresimiz Kendimceyemek.com

Merhabalar..

Uzun süredir kendimceyemek.blogspot.com adresinden yazılarımı paylaştığım bloguma artık www.kendimceyemek.com adresinden devam edeceğim.

Yeni adresimizi Sık Kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Ayrıca altta ki Google+ sayfamızı da beğenerek tariflerimi ve yazılarımı Google+ üzerinden de takip edebilirsiniz.


25 Haziran 2009 Perşembe

Kabak Mücver

Çok şükür bugün hava biraz serinledi de biraz nefes aldık.Sıcaktan boğulmak üzereydik.Gerçi çok şükür yaz iyidir.Günler uzun en azından hava aydınlıkken eve geliyoruz.İnsan sürekli bir tatil moduna geçmeye hazır vaziyette oluyor.Çocuklar tatilde olduğu için stres daha az oluyor.En önemlisi insan daha moralli ve mutlu oluyor yazın.Gerçi daha kumsallara uzanamadık ama inşallah o da olur.

Bugün hava biraz serinledi ya kabak mücver yiyebiliriz.Yanına bir de buz gibi karpuz kestik mi en güzel menüyü oluşturduk demektir.Bir sigorta şirketinin reklamı vardı ya evdeki huzur mutluluk budur diyen.

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun , hayırlı kandiller.Allah herkesin dualarını kabul etsin ,evinizden huzur,vücudunuzdan sağlık,kesenizden bereket eksik olmasın,sevdiklerinizle nice kandiller kutlamak nasip olsun inşallah

Tarifi de bir ara yazarım

5 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Ablacım sana da hayırlı kandiller, duaların kabul olsun inşallah. mücverin de harika görünüyor.

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

çok severim eline sağlık canım

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok severim hayırlı kandiller...

Zeynep dedi ki...

Bende geçmiş kandilini kutlarım. Kabağıda çok severim... afiyet olsun...

Narince dedi ki...

Güler ablacığım kandilin kutlu olsun, geciktim ama. Mücveri benden başka seven yok evde. Bu yüzden sık yapamıyorum. Size afiyet olsun.

Blog Widget by LinkWithin